Afbeelding van Zomer update

Zomer update

De zomer(vakantie) is voorbij. Hoog tijd voor een update, want ook in de zomer is er hard doorgewerkt aan Vitaal Vogelenzang.

Beeldvormende avond 26 juni
Op 26 juni was er, in IKC De Paradijsvogel, een beeldvormende avond voor de gemeenteraad. Tijdens deze avond is de raad bijgepraat over het project door onder andere leden van de denktank en Akro Consult. De resultaten van de haalbaarheidsanalyse en de online peiling zijn gepresenteerd. Ongeveer 300 Vogelenzangers vulden de peiling in!

We zijn weer een stapje verder in de bestuurlijke besluitvorming
Op 28 augustus heeft het college een besluit genomen over een volgende fase van het project. Het raadsvoorstel staat geagendeerd voor de commissie Grondgebied op 11 september, de commissie Samenleving op 12 september en de raad van 27 september.

Keet 15+ is tijdelijk verwijderd
Helaas is er niet alleen positief nieuws. Een tijdje terug is de jongerenkeet 15+ geplaatst in de buurt van de speeltuin. Vanwege het regelmatig bekladden en de toenemende overlast rondom de keet is deze tijdelijk verwijderd.

De Compaan is erg populair
Er zijn al 15 ouderen in Vogelenzang die gebruik maken van deze speciale tablet. We hopen binnenkort de laatste tablets ook te overhandigen. Meer weten over de Compaan of u aanmelden? Bel ons gerust! We zijn 7 dagen per week bereikbaar op 088-1450100 of kijk eens op www.uwcompaan.nl/vogelenzang