Afbeelding van De Compaan in Vogelenzang

De Compaan in Vogelenzang

Inwoners van dorp Vogelenzang kunnen een half jaar gratis gebruik maken van de Compaan, een tablet speciaal voor ouderen. Hiermee wil de gemeente Bloemendaal ouderen in Vogelenzang de gelegenheid geven om kennis te maken met de digitale wereld.

De Compaan is een eenvoudige tablet. Ervaring met computers is niet nodig; iedereen kan met de Compaan overweg.  Met één druk op de knop kan op een leuke en makkelijke manier contact gehouden worden met naasten. Men kan bijvoorbeeld berichten sturen, foto’s en video’s van  familieleden ontvangen, beeldbellen en spelletjes spelen.

Met de Compaan wordt mantelzorg ook makkelijker gemaakt. Zo kan de agenda op de Compaan beheerd worden, een medicatie herinnering ingesteld en een goedemorgen-melding aangezet worden. Op afstand kan de familie ondersteuning bieden vanuit de familie omgeving.

Met behulp van de speciale Vogelenzang-knop kan men activiteiten en informatie over Vogelenzang Vitaal vinden en direct contact leggen met leveranciers van verschillende diensten. Wanneer u zich aanmeld dan komt er een coach langs om een uitgebreide uitleg te geven. Let op: u heeft wel internet nodig.

Na de kosteloze zes maanden kunnen de gebruikers de Compaan particulier overnemen voor €149,00. Vanaf dan betaalt u voor de Compaan dienstverlening een abonnement vanaf 12,95 per maand. Dit abonnement geeft toegang tot het Compaan Portaal voor 2 contactpersonen. Voor extra contactpersonen betaalt u 2,50 euro per persoon per maand. Indien u meer dan vier extra contactpersonen heeft, ontvangt u ons onbeperkte familie-abonnement en kunt u zoveel contactpersonen uitnodigen als u wenst. Bevalt de Compaan niet, dan mag u de Compaan volledig kosteloos aan ons teruggeven.

Meer weten over de Compaan of u aanmelden? Bel ons gerust! We zijn 7 dagen per week bereikbaar op 088-1450100 of kijk eens op www.uwcompaan.nl/vogelenzang