Afbeelding van Wat kunt u allemaal doen in Dorpshuis Vogelenzang ?

Wat kunt u allemaal doen in Dorpshuis Vogelenzang ?

Vanaf 1 juni 2020 is Dorpshuis Vogelenzang met inachtneming van de RIVM richtlijnen weer open. Het COVID-19 protocol van het dorpshuis kunt u vinden op deze website.

Zowel de Kerkuil, de Foyer en de Zaal hebben we Coronaproof gemaakt met duidelijke aanwijzingsborden, overal ontsmettingsmiddelen en onze vrijwilligers hebben een instructie ontvangen. Wanneer we ons met elkaar aan de regels houden, dan gaan we de gezonde kant op.

Regelmatig handwassen en ontsmetten is het credo. Hierbij dan ook het dringende verzoek: "houdt je aan de aanwijzingen op de borden en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op".

Afrekenen met de PIN automaat.

Het Dorpshuis is open voor kleinschalige activiteiten in de zaal met maximaal 100 personen met inachtneming van 1,5 meter afstand. Zo komen er orkesten oefenen, worden er babyshowers, verjaardagen en familiebijeenkomsten georganiseerd. Wij verzorgen de catering. Alles met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Wilt u een verkennend gesprek of een reservering maken, stuur dan een e-mail naar reserveren@dorpshuisvogelenzang.nl

Wanneer bent u welkom om zomaar binnen te lopen?

  • vrije biljartmiddag op maandag en donderdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur in de Kerkuil. Hier mogen maximaal 15 personen aanwezig zijn (exclusief de bediening). De organisatie is in handen van Simon en Rob. De ingang is de normale Kerkuil ingang.
     
  • de kerkuil is weer open. Iedere vrijdag- en zaterdag vanaf 16:00 t/m 01:00 uur.

    Omdat er in de Kerkuil maar een beperkt aantal mensen binnen kunnen zijn is de 1,5 meter lastig uitvoerbaar. Daarom hebben we het café verplaatst naar de foyer waar maximaal 20 personen in kunnen. We maken bij mooi weer gebruik van het terras op onze buitenplaats. Tevens maken wij een zithoek in de grote zaal met tafels en stoelen. Ingang via de hoofdingang (de glazen deur).

    Op deze 2 dagen bestaat ook de mogelijkheid om vrij te biljarten in de Kerkuil. De toegang is dan via de tussendeuren, want de Kerkuil buitendeur blijft dan dicht.

Samen met onze vrijwilligers staat Dorpshuis Vogelenzang klaar voor u. Graag tot ziens.