Afbeelding van Wat gaat er per 1 juni open in Dorpshuis Vogelenzang ?

Wat gaat er per 1 juni open in Dorpshuis Vogelenzang ?

Vanaf 1 juni 2020 mag Dorpshuis Vogelenzang met inachtneming van de RIVM richtlijnen weer open.

We gaan dan open op beperkte schaal. Hiervoor is er een protocol opgesteld dat op deze website staat.

Zowel de Kerkuil, de Foyer en de Zaal hebben we Coronaproof gemaakt met duidelijke aanwijzingsborden, overal ontsmettingsmiddelen en onze vrijwilligers hebben een instructie ontvangen. Wanneer we ons met elkaar aan de regels houden, dan gaan we de gezonde kant op, zodat er per 1 september weer meer mogelijk is.

Regelmatig handwassen en ontsmetten is het credo. Hierbij dan ook het dringende verzoek: "houdt je aan de aanwijzingen op de borden en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op".

Afrekenen met de PIN automaat heeft de voorkeur.

Wij willen graag het Dorpshuis in de maanden juni, juli en augustus open houden, immers het Dorpshuis is er voor ons allemaal en mogelijk kunnen vele mensen niet op vakantie.

Het Dorpshuis wil ook graag open zijn voor kleinschalige activiteiten in de zaal met maximaal 30 personen met inachtneming van 1,5 meter afstand. Wil je iets organiseren laat het ons weten, ook de catering verzorgen wij. En dat alles met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Wil je een verkennend gesprek of een reservering maken, stuur dan een d-mail naar reserveren@dorpshuisvogelenzang.nl

Wat staat er de komende maanden op het programma?

 • We introduceren de vrije biljartmiddag op maandag en donderdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur in de Kerkuil. Hier mogen maximaal 15 personen aanwezig zijn (exclusief de bediening). De organisatie is in handen van Simon en Rob. De ingang is de normale Kerkuil ingang.
   
 • Ook willen de kerkuil weer open doen. Op vrijdag- en zaterdag vanaf 16:00 t/m 01:00 uur gaan wij open vanaf vrijdag 5 juni.

  Omdat er in de Kerkuil maar een beperkt aantal mensen binnen kunnen zijn is de 1,5 meter lastig uitvoerbaar. Daarom hebben we het café verplaatst naar de foyer waar maximaal 20 personen in kunnen én we gaan bij mooi weer gebruik maken van het terras op onze buitenplaats. Tevens maken wij een zithoek in de grote zaal met tafels en stoelen. De ingang wordt de hoofdingang, de glazen deur.

  Op deze 2 dagen bestaat ook de mogelijkheid om vrij te biljarten in de Kerkuil. De toegang is dan via de tussendeuren, want de Kerkuil buitendeur blijft dan dicht.

Samen met onze vrijwilligers staat Dorpshuis Vogelenzang vanaf 1 juni weer klaar voor u. Graag tot ziens op een van de bovengenoemde dagen.

Namens het bestuur van het Dorpshuis Vogelenzang.Belangrijke Nummers

 • Wijkagent: 0900 8844
 • Noodnummer: 112
 • Huisartsenpost: 023 224 25 26
 • Dierenambulance: 023 533 43 23
 • Brandweer: 112
 • Dorpscoordinator Welzijn: 023 525 03 66

Plaatsing AED's

 • Coop: Deken Zondaglaan 55, 2114 EB Vogelenzang
 • Woonhuis: Graaf Dirklaan 9, 2114 DE vogelenzang
 • Dorpshuis Vogelenzang: Henk Lensenlaan 2a, 2114 ER Vogelenzang