Afbeelding van Voetbal nieuws S.V. Vogelenzang

Voetbal nieuws S.V. Vogelenzang

Voor volgend seizoen hebben wij de intentie om door te gaan met het combiteam Van Nispen- S.V. Vogelenzang in de competitie. Ook de zondag senioren hebben aangegeven dat zij volgend seizoen weer van de partij zijn. Goed nieuws dus voor onze club!

Het andere, goede nieuws is dat wij vanavond definitief de knoop hebben doorgehakt om voor volgend seizoen weer een 1e elftal in te schrijven. In overleg met alle spelers is er voor gekozen om in te schrijven in de zaterdag 4e klasse KNVB regio Kennemerland.

Dit 1e elftal bestaat voor het grootste deel uit het huidige JO19 team met daarbij een aanvulling van een aantal ervaren spelers van de zaterdag senioren, alsmede een aantal oud S.V. Vogelenzang spelers die besloten hebben om weer bij ons te komen voetballen.

Wij realiseren ons dat dit team bestaat uit jonge spelers. Wij hebben als bestuur hier veel aandacht en zorg aan besteedt in het voortraject. Diverse gesprekken zijn met de JO19 inclusief hun trainers en coaches gevoerd om deze beslissing uiteindelijk te kunnen nemen. Daarnaast zijn er ook gesprekken gevoerd met een krachtige kern van onze huidige zaterdag senioren en een aantal oud spelers waarin wij de belangrijkheid van hun ervaring en fysiek in ogenschouw hebben genomen. Dit hebben wij mee laten wegen in de beslissing om met dit jonge enthousiaste team de competitie in te gaan samen met sterke ervaren voetballers.

In het voortraject hebben wij als bestuur daarnaast ook gekeken naar een goede begeleiding van deze groep. Via oud-speler Lennart Loorbach zijn wij in contact gekomen met Felix Aerts. Op dat moment behoorde hij tot de trainersstaf van Alliance uit Haarlem. Met hem zijn ook een aantal gesprekken gevoerd waarin wij de situatie van de S.V. Vogelenzang  hebben verteld.

Felix straalde vanaf het begin enthousiasme uit om met dit team aan de slag te gaan. In overleg met hem hebben wij de afgelopen periode met de nieuw te vormen selectie een aantal oefenwedstrijden gespeeld tegen teams uit de huidige zaterdag competitie.

Na afloop van deze wedstrijden zijn wij met elkaar wederom in gesprek gegaan en kregen wij de handen op elkaar om aan de slag te gaan. Het contract met Felix is vanavond week getekend. De officiële inschrijving bij de KNVB zal begin juni plaats vinden.

Felix is 31 jaar en woont in Haarlem samen met Arlette. Zij hebben een zoon van vier en een meisje van twee.

Felix is sinds 2005 in bezit van de vereiste papieren. Zijn opleiding heeft hij onder andere gevolgd bij het CIOS.

Op dit moment is hij werkzaam bij Connexxion Haarlem. Van 2008 – 2014 is hij werkzaam geweest als data base redacteur bij het bekende weekblad Voetbal Internationaal.

In 2011 is hij als hoofdtrainer gestart bij het 1e elftal van voetbalvereniging Gouda. Na drie jaar is hij trainer geworden van Alliance 2.

 

Namens het bestuur en alle leden van de S.V. Vogelenzang willen wij hem én de teams veel mooie wedstrijden en succes wensen.

 

Bestuur S.V. Vogelenzang,

 

Nd. Reinier Veldhuizen