Afbeelding van Tweede repaircafe zeer succesvol

Tweede repaircafe zeer succesvol

Zaterdag 1 December was het tweede Repair cafe in Vogelenzang en we mogen stellen dat het heel goed is aangeslagen.  Waarschijnlijk mede door het leuke artikel in het Bloemendaals Nieuwsblad waren er ook bezoekers uit de omliggende gemeenten, dus zeker een succes.
Waar het eerste repair cafe 11 bezoekers had, waren er nu 28 bezoekers waarvaan sommigen met twee apparaten.  De 6 reparateurs hadden hun handen vol en helaas zijn twee bezoekers vertrokken omdat het te lang ging duren.
 
Ondanks dat niet alles was te repareren zijn veel bezoekers zeer tevreden naar huis gekeerd en waren er een paar afspraken om het vervolg bij de mensen thuis te doen zoals een antieke klok goed ophangen en afstellen aan de muur en wordt er ook een mevrouw thuis verder geholpen door Jeanne om wat hulp te bieden met een naaimachine.  We hebben de mensen ook geïnformeerd over Vogelenzang Connect dat hulp bij mensen aan huis biedt. 
 
Ook de dames die hielpen met het inschrijven, koffie en assistentie hadden hun handen vol.
Dat we als repair team wel nog wat moeten leren stroomlijnen is logisch zoals wat strenger de voorwaarde hanteren dat de bezoekers maar één reparatie per keer mogen aanbieden en als ze meer willen laten repareren dan moeten ze gewoon weer achter in de rij aansluiten. Nu moesten sommigen mensen wel erg  lang wachten omdat enkele reparaties nogal wat tijd kostten.
De koffie/thee  met taart en cake voor 3 Euro werd door de wachtenden ook op prijs gesteld en sommigen vonden het gewoon gezellig en bleven dan ook lekker aan de wachttafel zitten en babbelen.
 
Het mag duidelijk zijn dat we graag nog wat meer reparateurs in de poule krijgen want niet iedereen kan elke keer.  Dus ben je handig met gereedschappen of anders en spreekt dit je aan, laat het s.v.p.weten via mail naar: frans.ivon@yahoo.com.
Je weet in elke geval zeker dat je heel veel mensen blij maakt.