Afbeelding van Toveren in je hoofd

Toveren in je hoofd

 

Voorlopig blijven de poorten van alle pretparken, bioscopen, buurthuizen, festivals, musea etc. nog gesloten. Veel kan of mag nog niet. En daarom bedachten ze bij de Stichting Zebra-Zorg in Vogelenzang de wedstrijd 'Toveren in je hoofd'. Iedereen mag meedoen!

Op de boerderij van Zebra-Zorg komen kinderen, jongeren en volwassenen met een zorgvraag in contact met de natuur. Bij de professionele begeleiding, coaching en trainingen is er een steeds grotere rol weggelegd voor therapiedieren. Hun eenvoudige, woordeloze en oordeelloze bijdrage is goud waard!

Meer informatie

Ik wil niet al te hoog van de toren blazen. Maar, toen ik mezelf laatst in het water van de sloot bekeek, kreeg ik opeens een Eftelinggevoel van heb ik jou daar! En toen dacht ik: ‘als ik het kan, kan jij het ook’. Toveren in je hoofd! We maken er een wedstrijd van!

Doe je mee? Het is echt heel simpel!

Zoek in je eigen hoofd het mooiste sprookje dat je daar kunt vinden. En nu komt het: geef mij ergens een rol in jouw sprookje. Dat mag de reusachtige Langnek uit de Efteling zijn maar met een ieniemienierol van bijvoorbeeld mooiste Alpacaprinses van het land ben ik ook dik tevreden.

Maak van je sprookjesvoorstelling een tekening, schilderij, fotocollage, gedicht, liedje, verhaal, knip-, plak-, scheur-, haak-, brei- of stempelwerk. Stop het uiterlijk zaterdag 6 februari in de Zebra-Zorgbrievenbus aan het begin van de oprit of stuur het naar info@zebrazorg.nl Past je sprookje niet in de brievenbus? Laat dat ons dan even weten per e-mail. Bezorgen zonder afspraak kan helaas niet.

Op zaterdag 13 februari maken we bekend wie er gewonnen heeft. Wat je kunt winnen? Een levensechte fotoshoot! Ja, met mij natuurlijk! En de andere sprookjes? Die hangen we op een mooie dag allemaal op in de boomgaard en dan nodigen we natuurlijk iedereen uit in ons eigen sprookjesbos! Nog even dit.

Adres:
Zebra-Zorgboerderij
Vogelenzangseweg 240
2114 CH te Vogelenzang

Email:
info@zebrazorg.nl