Afbeelding van Terug in de Disco-tijd van de vorige eeuw

Terug in de Disco-tijd van de vorige eeuw

Zaterdag 13 mei komt in Dorpshuis Vogelenzang het verleden tot leven: er zal een schuurfeest georganiseerd worden met discomuziek uit de jaren ’80.

Dit schuurfeest wordt een terugblik op het oude Dorpshuis aan de Kerkweg waar in de jaren 80 spectaculaire disco’s werden gehouden. Grote aantallen bezoekers, tot wel 250 man/vrouw, vermaakten zich op de muziek van de daar draaiende discotheken. In Vogelenzang, een echt muziekdorp, waren drie discotheken die elkaar beconcurreerden. De discotheken van Dynamite (Ben Weijers), Fantasy (Frans Roelen en Kees Koek) en Trans-X (Ron Mense) waren prachtig van opbouw en grote muzikale kwaliteit. Van de laatste twee discotheken, Fantasy en Trans-X, hebben de toenmalige discjockeys (Frans en Ron) de koppen bij elkaar gestoken om weer eens ‘ouderwets’ te gaan knallen. Deze mannen gaan zich op het schuurfeest presenteren als “The Disco Dinosaurs”.


Frans en Ron gaan als disco-mastodonten terug in de tijd waar zij zo succesvol waren. Beide heren rekenen op de komst van hun ‘oude’ publiek dat mooie herinneringen aan deze optredens heeft. Maar ook de jongeren willen zij meenemen naar een tijd die veel ontspanning bracht bij het toen ‘langharig tuig’.

Het feest wordt compleet als bezoekers de moeite nemen zich te kleden zoals in de jaren 80. Dus broeken met wijde pijpen, kleurrijke kleding (Flowerpower) en niet te vergeten de mini-rok. In deze uitdossing zul je nog meer genieten van de beat- en soulmuziek.

De toegangskaarten bij COOP Hulsbosch voor Euro 5,- p.p.
Aan de zaal Euro 6,50 p.p.

Plaats: Dorpshuis Vogelenzang.
Aanvang 21.00 uur tot 01.00 uur.