Afbeelding van Repair Café begint weer op 18 september

Repair Café begint weer op 18 september

Repaircafe Vogelenzang opent de deuren weer na een lange periode van stilte.

Op zaterdag 18 september bent u weer welkom in het dorpshuis van 10.00  tot 13.00 uur en onze reparateurs staan weer te popelen en zullen hun uiterste best doen uw defecte spulletjes een nieuw leven te geven want zomaar weggooien in zonde en niet meer van deze tijd !

In de tussentijd dat wij gesloten moesten blijven zijn wij menigmaal benaderd voor reparaties dus dat de wens tot reparaties sterk leeft is duidelijk gebleken. Enkelen hebben wij bij uitzondering uit de nood kunnen helpen maar u kunt nu weer terecht in het Dorpshuis in Vogelenzang.  Aanleveren tot 12.30 uur want om 13.00 uur sluiten wij.

Een regelmatige vraag is voor reparatie van TV toestellen en computers.  Helaas zijn dat zaken die veel specifieke kennis en onderdelen vergen om te kunnen repareren dus houdt u er rekening mee dat wij daar meestal weinig aan kunnen doen.

In geval van twijfel of uw product redelijkerwijs in aanmerking komt voor reparatie bel Frans Tollenaar op 0653561413  of email: repaircafevogelenzang@yahoo.com

 

Uiteraard zullen wij de coronamaatregelen zo goed mogelijk en in alle redelijkheid in acht nemen om uw gezondheid niet nodeloos op de proef te stellen. Wij vragen u hiermee ook op passende wijze naar uw eigen gevoel mee om te gaan en zoals altijd: Bij klachten thuis blijven

De volgende openingsdagen voor 2021 zijn 30 oktober en 4 december.