Afbeelding van Pannenkoekdag 2021

Pannenkoekdag 2021

Pannenkoekdag
 

Pannenkoekdag 2021 gaat door op a.s. vrijdag 19 maart!       
Goed nieuws! Dit jaar gaat de Nationale Pannenkoekdag weer door en daar doen we in Bennebroek en Vogelenzang aan mee. Samen leuke dingen blijven doen is belangrijk, vooral nu en zeker voor ouderen! Gezamenlijk pannenkoeken eten door jong en oud zit er helaas niet in maar we hebben een coronaveilig alternatief bedacht.
 

Bennebroek:
Welzijn Bloemendaal en Bibliotheek Zuid-Kennemerland gaan er met hulp van Franciscus Onderwijs en Opvang, Hartekampgroep kleine Raak en de vrijwillige brandweer een feestje van maken. Er zijn voldoende deelnemers, dus opgeven is helaas niet meer mogelijk.
 

Vogelenzang:
In Vogelenzang wordt de GeBakfiets ingezet om ouderen te verblijden met een heerlijke pannenkoek met suiker of stroop. Welzijn Bloemendaal, Vogelhart en de kinderen van IKC de Paradijsvogel slaan de handen ineen om te zorgen dat er een enorme stapel pannenkoeken gebakken wordt die we met de gebakfiets op 19 maart tussen 12.00 en 15.00 uur gaan rondbrengen.

Mocht u iemand in de buurt kennen die behoefte heeft aan een lekkere pannenkoek, mail naam en adresgegevens voor woensdag 17 maart naar: info@welzijnbloemendaal.nl en wij komen zeker langs!