Afbeelding van Mozaïekbank Vogelenzang

Mozaïekbank Vogelenzang

Deze toffe (betonnen) bank krijgt in de loop van dit jaar mooie plek bij ons in dorp Vogelenzang. 
 
Eye-catcher....
De bank moet een échte eye-catcher, een visitekaartje worden voor ons dorp en daarom gaan we hem beplakken met glasmozaïeksteentjes. Heb jij ideeën over hoe deze bank er straks uit moet komen te zien?  Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd!
 
Uitgangspunt: De bank moet een verhaal gaan vertellen; over Vogelenzang! Dus waar denk je aan als je aan ons mooie dorp denkt óf waar word jij gelukkig van in ons dorp? Is dit bijvoorbeeld de natuur? De Vogels? Het duin? 
Laat het tot uiting komen in een mooi ontwerp en wie weet zie jij straks jouw verhaal wel terug op (een deel van) de mozaíekbank! Het ontwerpvel hangt bij deze poster.
Het ontwerp kan tot uiterlijk woensdag 18 april worden ingeleverd.
 
Draag jij je steentje bij??
Ben jij creatief, werk je graag met je handen en vind je het leuk om te helpen met het mozaïeken van onze bank? 
Meld je dan aan als lid van het projectteam. Jong én oud; iedereen is welkom! 
Twijfel je nog; kom dan naar de informatie-ochtend op donderdag 19 april om 9 uur bij de Paradijsvogel, Henk Lensenlaan 1. Dan vertellen we je meer over hoe we te werk willen gaan en wat we van het projectteam verwachten.
 
  • begin april start ontwerpwedstrijd, uiterste inleverdatum 18 april
  • 19 april informatie ochtend en jurering van de ontwerpen
  • 14 mei start workshops met projectteam, om kennis te maken met het mozaïeken (schrijf je in voor maandag 14 mei in de ochtend of avond en donderdag 17 mei in de ochtend)
  • 21 mei start mozaïeken van de bank (maandag in de ochtend of avond en donderdag in de ochtend)
Voor meer informatie, vragen of aanmeldingen kan je emailen naar mozaiekbankvogelenzang@gmail.com of bellen met Mandy Hulsbosch: 06-27072671.
 
Volg de Facebookpagina van Mozaïekbank Vogelenzang.