Afbeelding van MAHJONG ?

MAHJONG ?

Zin in een uitdagend spel met ontelbare mogelijkheden?

Verdiept u zich dan eens in MAHJONG, “het spel der 1000 wonderen”. Graag nodigen wij u uit om in uw directe omgeving eens kennis te maken met dit intrigerende gezelschapsspel (of denksport).

MAHJONG is een oud Chinees spel, dat met vier personen wordt gespeeld (kan ook met zijn tweeën) aan een tafel met 144 MAHJONG stenen. Elk van de spelers probeert zo snel mogelijk een winnende combinatie – MAHJONG - te maken.

Wilt u kennismaken met MAHJONG? Dat kan. Elke maandagavond in het Dorpshuis, Henk Lensenlaan 2a te Vogelenzang. Aanvang 19:15 uur.

We leren u de eerste beginselen en aan het eind van avond speelt u uw eerste MAHJONG spel. En dit alles onder deskundige begeleiding. Deze eerste avond is voor u gratis en verplicht u tot niets.

Wilt u zich verder bekwamen in het MAHJONG spelen? Ook dat kan, we geven elke maandagvond MAHJONG cursus. Er is een cursusboek beschikbaar (tegen geringe kosten) en de avond kost u 2,50 euro per persoon. Uiteraard is er koffie, thee, frisdrank en andere dranken beschikbaar. En dat allemaal in een fijne sfeer met gezellige mensen uit o.a. Vogelenzang.

Bent u geïnteresseerd?

Stuur dan een mail naar Jan Warbout

E-mail: jan.warbout@planet.nl Of bel: 06 5111 9214