Afbeelding van Herinrichting Vogelenzangseweg

Herinrichting Vogelenzangseweg

Nog enkele weken en dan is het zover: de start van het project 'Rioolvervanging en herinrichting Vogelenzangseweg'. Eind februari worden de bomen gekapt en daarna gaat de schep de grond in. Op deze website informeren we u over de laatste ontwikkelingen en blikken we vooruit naar het komende jaar. Als u lid bent van de Facebookgroep Herinrichting Vogelenzangseweg, dan heeft u daar de meeste informatie in deze nieuwsbrief al kunnen lezen.    Ben u nog geen lid? Meld u dan hier aan >>

 

Op dit moment loopt de aanbesteding
Tot aanstaande vrijdag kunnen aannemers hun plan van aanpak aanleveren. Deze plannen worden door een jury beoordeeld. Met de beste plannen wordt de aanbesteding hervat. Daarna kunnen wij concreet iets zeggen over de planning, fasering en werkwijze van de aannemer. Ook de datum van de avond waarop u kunt kennismaken met de aannemer is hiervan afhankelijk. 

Tussen 26 februari en 2 maart worden de bomen gekapt
De kap van de bomen gebeurt gefaseerd en begint op 26 februari aan de zuidkant van het dorp. Het kappen gebeurt uiterst zorgvuldig met veel aandacht voor de veiligheid en het voorkomen van trillingen. Per fase wordt het werkgebied afgesloten voor alle verkeersgroepen. Ook te voet kunt u er dan niet langs. Bewoners binnen het werkgebied worden van en naar hun huis begeleid tijdens de werkzaamheden. 

 

Het doorgaand verkeer wordt buiten het dorp omgeleid
Met de omliggende gemeenten is overeenstemming bereikt over de omleidingen. Per fase bekijken wij welke mogelijkheden er zijn om sluipverkeer tegen te gaan, maar we willen  ook uw bereikbaarheid waarborgen. Voor uzelf, maar ook voor nood- en hulpdiensten en openbaar vervoer. Fietsers worden binnen het dorp omgeleid. Met de fiets aan de hand, kunt u het werk wel lopend passeren. Sinds 15 januari staan er aan de noord- en zuidkant van het dorp informatieborden, waarop het werk wordt aangekondigd. 

 


Blijf op de hoogte en stel gerust uw vragen
Alle belangrijke informatie zetten we op de projectpagina van de gemeentelijke website. In de Facebookgroep plaatsen we nieuwtjes en daar kunt u ook reageren en vragen stellen. Ook kunt u bij proiectleider Vincent Hoogeland terecht met vragen via v.hoogeland@bloemendaal.nl
 

 

Copyright © 2018 Gemeente BloemendaalBelangrijke Nummers

  • Wijkagent: 0900 8844
  • Noodnummer: 112
  • Huisartsenpost: 023 224 25 26
  • Dierenambulance: 023 533 43 23
  • Brandweer: 112
  • Dorpscoordinator Welzijn: 023 525 03 66

Plaatsing AED's

  • Coop: Deken Zondaglaan 55, 2114 EB Vogelenzang
  • Woonhuis: Graaf Dirklaan 9, 2114 DE vogelenzang
  • Dorpshuis Vogelenzang: Henk Lensenlaan 1, 2114 ER Vogelenzang
  • Voor Advies En Klein Onderhoud: Teylingerweg 20, 2114 EJ Vogelenzang