Afbeelding van Dorpshuis Vogelenzang * Een huis voor ons allemaal

Dorpshuis Vogelenzang * Een huis voor ons allemaal

Ons Dorpshuis staat midden in Vogelenzang, letterlijk en figuurlijk. We bieden plek voor activiteiten voor alle inwoners van Vogelenzang en omgeving, van jong tot oud en voor verschillende groepen in de samenleving. En dat lukt. Voorbeelden zijn bridgeclubs, biljarten, mahjong, yoga, zangkoren, een Repair Cafe, wereldse maaltijden, dansen, ontmoetingsactiviteiten voor ouderen, schoolmusicals, familiefeesten en kinderpartijtjes. En natuurlijk onze Kerkuil, de kroeg van Vogelenzang die open is op vrijdag- en zaterdagavond.

Er is steeds meer interesse voor activiteiten, al liggen deze door Corona nu voor een groot gedeelte tijdelijk stil. Maar zodra het weer kan en mag, wil het Dorpshuis klaar zijn voor een bruisende exploitatie. Dat kunnen we niet alleen.

Het Dorpshuis ontvangt geen subsidies en wordt daarom grotendeels gedragen door vrijwilligers. Door de toename van activiteiten hebben daarom wij dringend behoefte aan extra vrijwilligers.

Vind je het leuk om hierin een rol te spelen, dan gaan we graag het gesprek met je aan wat je voor het Dorpshuis kunt en wilt betekenen. Je eigen ideeën zijn van harte welkom.

Voor de korte termijn zijn wij in ieder geval dringend op zoek naar:

Bestuurslid gebouwen en facilitaire zaken

We zoeken een extra bestuurslid die onderhoud en (facilitair) beheer van ons gebouw in brede zin als belangrijkste aandachtsveld heeft.

Technische vrijwilligers

We willen graag een technisch team van vrijwilligers samenstellen, die samen zorgen dat ons gebouw in orde blijft en die kleine storingen en onderhoud zelf kunnen uitvoeren. Affiniteit en ervaring met techniek, elektra, licht en geluid en/of kluservaring is een vereiste.

Gastvrouwen/heren en klantcontacten

Wie heeft interesse om samen met andere vrijwilligers ervoor te zorgen dat bezoekers en klanten van het Dorpshuis zich welkom voelen, goede informatie vooraf ontvangen en ondersteund en verzorgd worden bij hun activiteit?

Heb je interesse? Neem dan contact op met de voorzitter Astrid Verkerk via het Dorpshuis:

Telefoonnummer: 023-584 03 88

E-mail: info@dorpshuisvogelenzang.nl