Afbeelding van De energieke burger

De energieke burger

Met elkaar staan we voor een enorme verduurzamingsopgave. Daar kunnen we allemaal iets aan bijdragen én van profiteren. Te beginnen bij je eigen woning.

Het verduurzamen van je huis kan op allerlei manieren, van heel groot tot heel klein. Van warmtepompen en zonnepanelen tot isolatie en kleine gedragsaanpassingen. Er is altijd wel iets dat je kunt doen om je woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Veel van die maatregelen verdienen zichzelf bovendien terug.

De Energieke Burger is een vrijwilligersorganisatie van mensen in de gemeente Bloemendaal die ervaring hebben opgedaan met de verduurzaming van hun eigen woning. Daarnaast hebben onze energiecoaches een opleiding gevolgd en weten zij wat er allemaal mogelijk is. We zijn als het ware de vertrouwde buurman of -vrouw die graag met je meedenkt.

We kijken samen met jou wat er in jouw woning mogelijk is en wat een handig stappenplan is. Ook wijzen we je op de mogelijkheden van subsidies en kunnen we een globale kostenraming maken. Als je wilt stellen we een maatwerkadvies op. Maak een afspraak!