Afbeelding van Buurttuin Bennebroek wordt weer groen

Buurttuin Bennebroek wordt weer groen

Met dank aan iedereen die potjes heeft geleverd; de eerste potjes zijn al gevuld met stekken uit de buurttuin. Er zijn stekken van iris, munt, vlinderstruik en nog veel meer.

Kom langs bij de kraam om te kijken of er iets voor in jouw tuin of balkon bij zit. Op woensdag 19 mei staat de kraam tegenover de Franciscusschool aan de Kerklaan in Bennebroek van 11:00 tot 14:00 uur en tijdens NLdoet staat de kraam in de buurttuin op zaterdag 29 mei van 11:00 – 13:00 uur.

Je vrijwillige bijdrage wordt weer geïnvesteerd in de buurttuin die voor iedereen toegankelijk is. Zo kunnen kinderen door de gang van willgentakken op ontdekkingstocht of is er de rust om op een bankje een boek te lezen of zomaar te genieten van de mooie tuin waar ook de groenten biologische geteeld worden.

Potjes hebben we in overvloed. Maar binnenkort staat er een betonnen bank die met mozaïek bekleed zal worden. Zin om mee te mozaïeken? Alles uiteraard op gepaste afstand. Meer info via nicole@welzijnbloemendaal.nl of bel 0657 937570.