Afbeelding van Timmerdorp Bloemendaal gaat door

Timmerdorp Bloemendaal gaat door

Dankzij het aanbod van vrijwilligers gaat het Welzijn Bloemendaal ook dit jaar lukken: in de laatste week van de zomervakantie is er weer een Timmerdorp Bloemendaal.

Kinderen timmeren vier dagen lang aan een dorp van houten hutten. Tussendoor zijn er verschillende activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen.

Het Timmerdorp is van 10.00 – 17.00 uur van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus. Alle kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar zijn welkom. Locatie is het openbare terrein bij de rotonde Zomerzorgerlaan/Brederodelaan in Bloemendaal.

De kosten voor het Timmerdorp zijn €40. Het is aan te raden om je snel aan te melden als je verzekerd wilt zijn van deelname. Aanmelden kan door een mail te sturen naar nicole@welzijnbloemendaal.nl met naam, adres, geboortedatum en een telefoonnummer van (één van) de ouder(s).

Welzijn Bloemendaal had opgeroepen te helpen Timmerdorp Bloemendaal door te laten gaan, zowel voor vrijwilligers als voor  sponsorbijdragen. Vanwege de corona crisis is Timmerdorp Velsen helaas afgelast, hetgeen betekent dat er geen gebruik gemaakt kan worden van het hout dat hun vrijwilligers ook voor Welzijn Bloemendaal verzamelden. Ook diverse andere kosten konden niet gedeeld worden. Helemaal uit de kosten is Welzijn Bloemendaal nog niet, vandaar dat er aan deelnemers en sponsoren nog een vrijwillige bijdrage gevraagd zal worden.