Afbeelding van Online dropping in gemeente Bloemendaal

Online dropping in gemeente Bloemendaal

De jongerenafdeling van Stichting Welzijn Bloemendaal organiseert op dinsdag 2 maart een online dropping voor jongeren van 10 tot 17 jaar oud. In 5 verschillende rondes wordt elk van de dorpskernen van gemeente Bloemendaal centraal gesteld. We starten om 16:00 in de middag en zullen iets langer dan een uur bezig zijn. Het spel wordt gespeeld op www.geoguessr.com, op de website kan al even geoefend worden.

Er zijn verschillende kenmerkende, interessante en leuke locaties gemarkeerd. De deelnemers kunnen door de straten navigeren opzoek naar aanwijzingen, straatnaamborden of plekken die zij herkennen om op de kaart aan te wijzen waar zij in de gemeente staan. Het aantal punten dat wordt verkregen is afhankelijk van het aantal kilometers dat de deelnemers met de gekozen locatie naast de originele locatie zitten. Het winnen van een van de vijf rondes wordt beloond met een leuke prijs!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar justin@welzijnbloemendaal.nl, vermeld daarin jouw naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. De uitnodiging volgt met verdere instructie en informatie.