Afbeelding van Gratis Step les in Bennebroek

Gratis Step les in Bennebroek

Mits het weer het toelaat is Tim op de donderdagen al met een groep kinderen te vinden op de skatebaan. Hij geeft dan step les aan kinderen in de leeftijd van groep 6 t/m 15 jaar.

Vanaf 24 februari geeft hij ook op woensdagen gratis step les. De les wordt gegeven van 16:30 – 17:30 uur en er kunnen maximaal 10 deelnemers in dezelfde leeftijdscategorie meedoen. Meedoen aan de lessen is op eigen risico en kan alleen als je knie- en elleboogbescherming en een helm draagt. Een eigen step is een must, zodat je tussen de lessen door zelf ook kunt trainen. Opgeven vooraf is noodzakelijk en kan door te appen naar 0657 937570 of een mail te sturen naar nicole@welzijnbloemendaal.nl.

Tim doet zelf mee aan wedstrijden en heeft als droom een keer een step wedstrijd te organiseren in Bennebroek. Hij is één van de meedenkers die samen met het jongerenwerk van Welzijn Bloemendaal voor de herinrichting en aanleg van de nieuwe baan heeft gezorgd. Samen met Welzijn Bloemendaal wil hij dan ook zoveel mogelijk jongeren enthousiast maken voor het steppen.

Skatepark B-Pants ligt aan de Rijksstraatweg 2121 in Bennebroek, naast de Geitewei.

Als de baan nat is, wordt de les afgelast. Deelnemers krijgen hierover bericht.