Afbeelding van Game of Skate bij vernieuwde skatebaan Bennebroek

Game of Skate bij vernieuwde skatebaan Bennebroek

De skatebaan in Bennebroek wordt weer volop gebruikt. Tijd voor Welzijn Bloemendaal dus om de baan na de huidige Corona versoepelingen officieel te openen met een Game of Skate. Skateboarders, skaters, steppers, iedereen kan meedoen en deelname is gratis.

Je wordt ingedeeld in een groep gelijkgestemde gebruikers. De eerste begint met een truc. Als hij deze landt, moeten de andere spelers deze truc nadoen. Lukt het ze niet, dan krijgen ze een letter. De letters zijn de S, K, A, T en de E. Als je alle 5 de letters hebt, ben je uit het spel. Als de speler die begon met een truc deze truc goed landde, mag hij, nadat alle andere spelers deze geprobeerd hebben, er nog een doen. Als hij alles landt, kan hij dus in een keer al zijn medespelers uitschakelen. Landt hij een truc niet, dan mag de volgende het proberen. Op deze manier kan iedereen aan de beurt komen.

Dinsdag 7 juli om 13:00 uur start de Game of Skate voor kinderen 8 tot en met 11 jaar. Vanaf 14:00 uur kan iedereen van 12 jaar en ouder meedoen. Meedoen is: op eigen risico.

We houden ons aan de richtlijnen van RIVM. Daarom vooraf even aanmelden via app op 0657 937570 om te voorkomen dat we met teveel mensen tegelijk aanwezig zijn.

De skatebaan wordt om 12:30 uur officieel geopend door de wethouder.

Deelnemers kunnen na afloop gratis een heerlijk handgemaakt Italiaans ijsje bij Pablo’s IJscobar in Bennebroek halen.

Skatebaan B-Pants ligt naast de Geitewei aan de Bennebroekerlaan in Bennebroek.

De vernieuwde skatebaan is tot stand gekomen met hulp van het voormalige jongerenpanel Bloemendaal en Bennebroekse jongeren i.s.m. Welzijn Bloemendaal en Gemeente Bloemendaal.

Meer activiteiten in de zomervakantie op www.welzijnbloemendaal.nl